Mental Health (Check). Aandacht voor welzijn!

“No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.” (Albert Einstein)

Mentale gezondheid is voor veel bedrijven en organisaties steeds belangrijker bij het voorkomen van zowel fysieke als mentale gezondheidsproblemen. De afwezigheid van een mentale ziekte betekent echter niet noodzakelijkerwijs mentale gezondheid.

Volgens de World Health Organization (WHO) is mentale gezondheid “een toestand van welzijn waarin een individu zich bewust is van zijn of haar eigen vaardigheden, kan omgaan met de normale stress van het leven en productief kan werken in zijn of haar gemeenschap”.

Mental Health (Check)

Kun je niet goed slapen, heb je nergens zin in, ben je futloos, uitgeblust, gedeprimeerd, angstig, getraumatiseerd? Geeft je lichaam je herhaaldelijk signalen waardoor je je niet goed voelt, maar waarvoor artsen maar geen oorzaak kunnen vinden? Ervaar je je werk als drukkend, slik je medicijnen die je niet echt beter maken, zakt je zelfvertrouwen of zit je gevangen in de sleur van alledag en wil je dat doorbreken? Gun jezelf dan de voordelen van een periodieke mental health check d.m.v. Progressive Mental Alignment®.

Focus op oorzaken!

Minimaal 98% van ons handelen vindt onbewust en ‘automatisch’ plaats, waarmee de automatische piloot dus vele malen krachtiger is dan we altijd dachten. Het licht dus voor de hand om daar meer mee te doen. De aanpak is gericht op die verborgen programmeringen in het brein, die jou belemmeren optimaal te functioneren. Dat klinkt abstract, maar dat is het allerminst! Bij Progressive Mental Alignment®. zijn niet je problemen het vertrekpunt, maar de achterliggende oorzaken ervan. Wat maakt dat je ’s ochtends al op staat met het gevoel dat de dag die nog maar nauwelijks begonnen is, je eigenlijk al te veel is? Wat is de reden van je stemmingswisselingen en wat is de oorzaak van je moeheid?

Tijdens één-op-één sessies in een voor jou veilige omgeving, gaan we samen op zoek naar die onbewuste stoorzenders die jou in de weg staan. Het traject wordt ondersteund met digitale vragenlijsten voor persoonlijke feedback. Durf jij het aan? Bel of mail bewust en informeer naar de mogelijkheden.